نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

فهرست مطالب

آموزش ضبط مکالمات تلفن سانترال

دستگاه ضبط مکالمات تلفنی، امروزه به عنوان یکی از ابزاهای کمک مدیریتی با هدف نظارت بر عملکرد کارکنان شرکت‌ها و سازمان‌ها به ویژه سازمان‌های فروش و خدمات پشتیبانی استفاده می‌شود. روش عملکرد دستگاه ضبط مکالمه تلفن به این صورت است که در ابتدا سیگنال‌های صوتی مکالمات، توسط یک مدار فیلتر صدا از روی سیم‌های خط تلفن جداشده و پس از عبور از مدار تقویت کننده، وارد مدار بالانس صدا می شود.  در این مدار شدت صدای طرفین به یک میزان بالانس شده و سپس وارد مدار ضبط صدا می شود. همچنین اطلاعات شماره‌های تلفن و زمان وقوع مکالمه نیز ثبت شده و توسط رابط نرم افزاری و یا به صورت مستقیم به عنوان نام فایل ضبط شده در اختیار کاربر قرار می گیرد.

انواع دستگاه ضبط مکالمات

برای اینکه بتوانید مکالمات داخل شرکت، اداره و یا سازمان خود را ضبط نمایید، ابتدا باید یک دستگاه ضبط مکالمه خریداری نمایید. این دستگاه می‌تواند از طریق یک کابل پارالل  به خطوط شهری و یا داخلی‌ها وصل شود. در صورتی که تنها می‌خواهید مکالمات کارمندان با بیرون از مجموعه ضبط شوند، باید دستگاه را به خط شهری وصل کنید. اما اگر ترجیح می‌دهید مکالمات داخلی شرکت نیز ضبط شوند، این دستگاه را به خطوط داخلی متصل کنید.

در حال حاضر دو نوع دستگاه ضبط مکالمات در بازار موجود است:

دستگاه‌هایی که مکالمات را بر روی کامپیوتر ضبط می‌کنند

دستگاه‌هایی که مکالمات را بر روی یک حافظه RAM ذخیره می‌کنند

در صورتی که حجم مکالماتی که قصد ضبط آن‌ها را دارید کم است، می‌توانید از نوع RAM خور این دستگاه‌ها استفاده کنید. اما اگر مجموعه کاری شما بزرگ است و نیاز به ضبط حجم زیادی از مکالمات دارید، باید به فکر خرید یک دستگاه ضبط مکالمات باشید که توانایی اتصال به کامپیوتر را داشته باشد.

این مطلب را از دست ندهید   مقایسه سیستم تلفن pbx و volp

دستگاه ضبط مکالمات رم خور

این دستگاه مکالمات را بر روی RAM ذخیره می‌کند. بعد از آنکه دستگاه را به خط شهری و یا داخلی متصل کردید، یک حافظه رم را به آن متصل می‌کنید. اصلی‌ترین مشکل این نوع از سیستم‌های ضبط مکالمات، حجم کم مکالمه‌های ضبط شده می‌باشد. به عبارتی دیگر، این دستگاه تنها به اندازه ظرفیتی که RAM آن دارد، می‌تواند مکالمات را ذخیره نماید. بنابراین شما باید هر بار و بعد از پر شدن حافظه RAM آن را خالی نمایید. این کار می‌تواند منجر به از بین رفتن برخی از مکالمات و اطلاعات ضبط شده گردد.

دستگاه ضبط مکالمات بر روی کامپیوتر

برای استفاده از این دستگاه‌ها، باید آن‌ها را از یک طرف به خط شهری یا تلفن سانترال و از طرفی دیگر به کامپیوتر یا لپ تاپ ( با استفاده از کابل USB ) متصل نمایید. شما باید یک نرم افزار مخصوص نیز بر روی کامپیوتر نصب کنید. توجه داشته باشید که دستگاه را به کامپیوتری متصل کتید که همواره و در ساعات اداری شرکت روشن باشد. این سیستم دارای امنیت بالایی می‌باشد، چرا که می‌توان آن را مخفی و رمزگذاری کرد .

طریقه  ضبط مکالمه در دستگاه ضبط مکالمات

در دستگاه رم خور که نیاز به کامپیتر ندارد، فقط کافیست خط تلفن و یک آداپتور را به پریز متصل نمائید، دستگاه به صورت اتوماتیک بدون ایجاد نویز با کیفیت خوب مکالمات، تاریخ، ساعت و شماره تلفن را بر روی رم ذخیره و فقط کافیست رم را خارج نموده و در کامپیوتر و یا گوشی موبایل خود از اطلاعات استفاده نمائید .

این مطلب را از دست ندهید   بررسی کلی مزایای سانترال ابری

در سیستم متصل به کامپیوتر خط‌های تلفن به دستگاه متصل شده و از طریق کابل USB به کامپیوتر متصل میشود و شما امکان کنترل آنلاین و دسترسی به گزارشات را دارید .

خرید دستگاه ضبط مکالمات تلفن سانترال

قبل از هرچیز به این نکته توجه داشته باشید که شرکت پاناسونیک دستگاهی برای ضبط مکالمات ندارد. اما شرکت ایده آل گستر به عنوان نمایندگی رسمی محصولات مخابراتی پاناسونیک در ایران، این دستگاه را در اختیار صاحبان کسب و کار و مراکز سانترال قرار می‌دهد. البته توجه داشته باشید استفاده از این دستگاه‌ها در برخی از کشورها ممنوع می‌باشد.

با اینحال در ایران استفاده از دستگاه‌های ضبط مکالمات منع قانونی ندارد، اما در صورتی که در مجموعه کاری خود از دستگاه ضبط مکالمات استفاده می‌کنید، باید حتما فردی که پای تلفن و در حال مکالمه است را در جریان این کار قرار دهید.

0/5 (0 نقد و بررسی)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − هشت =